Coaching en Hulp

Coach

Of het nu gaat over je werk, je gezin of iets persoonlijk.
Of het gaat over angst, verlies, verdriet, rusteloos, depressie of je gewoon “slecht” voelen.
We gaan samen op tocht om de rust en de balans te vinden in jezelf.
Bij mij ben je van harte welkom.

Rouw en verlies

Rouwen is hard werken. Voor iedereen verloopt dit anders.
Rouw en verdriet treft je in alle dimensies van het leven.

Naar de zon kijken is moeilijk voor je ogen. Daarom gebruik je een zonnebril om het aangenamer te maken. Laat mij je zonnebril zijn, om je comfort te geven en je te leren om ,op een evenwichtige wijze, vooruit te kijken.

Administratieve ondersteuning

Is jouw administratie een puinhoop? Is je energie tijdelijke te laag om orde op zaken te stellen.
Laat me je helpen en je op weg zetten naar orde en structuur. Ik maak graag samen met jou een doorverwijzing naar de geschikte diensten die je kunnen verder helpen.

Outplacement

Als werknemer:

Ontslag krijgen als werknemer is altijd een verlies. Outplacement biedt de kans om het verlies te durven erkennen en mits begeleiding het vertrouwen te herwinnen om op zoek te gaan naar een nieuwe job die bij je past.

Zit een ontslag eraan te komen of ben je net ontslagen? Dan geef ik niet alleen de inzichten in de correcte toepassing van de wetgeving, maar ik zorg ook voor een 1 op 1 begeleiding op maat. In deze begeleiding krijg je alle kansen om je te heroriënteren en een nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Als werkgever :

Outplacement hoeft geen vervelende verplichting te zijn. Het is veel meer dan dat!

Ik garandeer je een optimale begeleiding van de ontslagen medewerker en zorg dat je het vertrouwen van je team zal behouden.

Loopbaanbegeleiding

Benut jij al je talenten? Waarin ben jij heel gedreven en gepassioneerd? Welke competenties wil jij meer ontwikkelen? Ben je nog steeds gemotiveerd om naar je werk te gaan? Heb jij voldoende balans tussen werk en privé? Wil je graag je huidige werksituatie verbeteren? Zit jij ook met deze vragen?

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou!

Loopbaanbegeleiding kan jou helpen te ontdekken wat er echt toe doet. In een traject loopbaanbegeleiding ben ik graag je persoonlijke coach die je individueel begeleidt. Loopbaanbegeleiding kan zeer nuttig zijn in de volgende situaties: Een carrièreswitch , stress op het werk, het voorkomen van een burnout. Work-life balance herstellen , motivatie op het werk herstellen, jezelf verder ontplooien in je huidige job of een andere job-oriëntatie vinden.

Loopbaanbegeleiding is een project dat gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid om het welzijn van de werkende bevolking te bevorderen. Voor 40 euro krijg je 4 uur begeleiding waarin we jouw persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Doorzetting en troost

De Klaproos

Ik sta voor je klaar

Contacteer me als je nog vragen hebt, ik beantwoord ze graag.


We sturen geen spam