Aanbod

Life changing coach

Life coaching gaat over inzichten in je leven opdat je terug het leven kan leiden dat bij je past.

Wanneer je je gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt, levert dat een belangrijke bijdrage aan je geestelijke gezondheid. Zonder deze gevoelens van erkenning worstelen mensen met alles, van eenzaamheid tot het depressie.

Er zijn eenvoudige manieren waarop je actie kunt ondernemen en keuzes kan maken om jezelf te versterken in je waarden als individu, collega, partner, ouder.

We gaan samen op tocht om de balans in jezelf terug te vinden.

Administratieve ondersteuning

Is jouw administratie een puinhoop? Is je energie tijdelijke te laag om orde op zaken te stellen.
Laat me je helpen om je op weg zetten naar orde en structuur. Ik maak graag samen met jou een doorverwijzing naar de geschikte diensten die je kunnen verder helpen.

Loopbaanbegeleiding

Benut jij al je talenten? Waarin ben jij heel gedreven en gepassioneerd? Welke competenties wil jij meer ontwikkelen? Ben je nog steeds gemotiveerd om naar je werk te gaan? Heb jij voldoende balans tussen werk en privé? Wil je graag je huidige werksituatie verbeteren? Zit jij ook met deze vragen?

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou!

Loopbaanbegeleiding kan jou helpen te ontdekken wat er echt toe doet. In een traject loopbaanbegeleiding ben ik graag je persoonlijke coach die je individueel begeleidt. Loopbaanbegeleiding kan zeer nuttig zijn in de volgende situaties: Een carrièreswitch , stress op het werk, het voorkomen van een burnout. Work-life balance herstellen , motivatie op het werk herstellen, jezelf verder ontplooien in je huidige job of een andere job-oriëntatie vinden.

Loopbaanbegeleiding is een project dat gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid om het welzijn van de werkende bevolking te bevorderen. Voor 10 Euro per uur krijg je de begeleiding waarin we jouw persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Outplacement

Ontslag krijgen als werknemer is altijd een verlies. Outplacement biedt de kans om het verlies te durven erkennen en mits begeleiding het vertrouwen te herwinnen om op zoek te gaan naar een nieuwe job die bij je past.

Zit een ontslag eraan te komen of ben je net ontslagen? Dan geef ik niet alleen de inzichten in de correcte toepassing van de wetgeving, maar ik zorg ook voor een 1 op 1 begeleiding op maat. In deze begeleiding krijg je alle kansen om je te heroriënteren en een nieuwe uitdagingen aan te gaan.

VDAB loopbaancheque
Popcorn - ontpop je

Doorzetting en troost

De Klaproos
Coachruimte - De Klaproos

Ik sta voor je klaar

Contacteer me als je nog vragen hebt, ik beantwoord ze graag.


We sturen geen spam