Karen Kerkhofs

Als mens

Mijn pad vertrok vanuit een onbezorgde opvoeding, naar de wens om piloot te worden. Een wens die nooit uit kwam. Van maatschappelijk werker tot de vraag “is het dit?” Van een zoektocht naar hetgeen bij mij zou passen tot een krachtig zelfbeeld en een gedreven coach.

Als moeder en partner

Als moeder van twee tieners én partner van een hardwerkende echtgenoot, heb ik veel te leren van hen. Ze zorgen dat ik frequent in de spiegel kijk. Ze doen me beseffen wat onvoorwaardelijke liefde is. Ze zorgen ervoor dat mijn leven nooit saai wordt.

Als coach

Als loopbaancoach begeleid ik sedert 2019 mensen in hun persoonlijke en professionele groei, door hen te inspireren en inzicht te geven in zichzelf. Ik laat mensen ontdekken wat hun sterktes zijn en begeleid hen om te groeien in of naar die droomjob of bedrijf waar ze energie van krijgen. Ik geloof dat inzetten op je talenten en vergroten van je veerkracht je de beste kans geeft op succes en professioneel geluk.

Als ervaren HR Manager sta ik dagelijks te midden van de uitdagingen op de vlak van medewerkers en het personeelsbeleid. Beleidstopics zoals deconnecteren, welzijn op het werk, re-integratie langdurige zieken en talentmanagement liggen me nauw aan het hart.

Als afgestudeerde maatschappelijk werker werkte ik voorheen 15 jaar op het OCMW. Ik focuste me graag op het in orde brengen van administratie en inkomsten en het toekennen van rechten en sociale voordelen.

Doorzetting en troost

De Klaproos
Coachruimte - De Klaproos

Ik sta voor je klaar

Contacteer me als je nog vragen hebt, ik beantwoord ze graag.


We sturen geen spam