Karen Kerkhofs

Als mens

Mijn pad vertrok vanuit een onbezorgde opvoeding, naar de wens om piloot te worden. Een wens die nooit uit kwam. Van maatschappelijk werker tot de vraag “is het dit?” Van een zoektocht naar hetgeen bij mij zou passen tot een krachtig zelfbeeld en een gedreven coach.

Als moeder en partner

Als moeder van twee tieners én partner van een hardwerkende echtgenoot, heb ik veel te leren van hen. Ze zorgen dat ik frequent in de spiegel kijk. Ze doen me beseffen wat onvoorwaardelijke liefde is. Ze zorgen ervoor dat mijn leven nooit saai wordt.

Als coach

Ik ben in 2000 afgestudeerd als maatschappelijk werker. Ik had het genoegen om 15 jaar ervaring op te doen in algemene sociale dienstverlening van het OCMW. Daardoor heb ik een ruime kennis over de sociale kaart: van voorzieningen tot diensten en contactpersonen. Na het OCMW kon ik 2 jaar ervaring opdoen als maatschappelijk werker in een voorziening voor mensen met een ernstige en meervoudige beperking. Waarna ik in dezelfde voorziening, HR verantwoordelijke mocht worden.

Mijn grootste passie gaat uit naar het communiceren, het zorgen voor mensen en hen begeleiden op een pad vol zelfvertrouwen en rust. Ik behaalde in 2020 mijn diploma als Life Changingcoach bij Lazuli training te Berchem.

Doorzetting en troost

De Klaproos

Ik sta voor je klaar

Contacteer me als je nog vragen hebt, ik beantwoord ze graag.


We sturen geen spam